na slici je naziv organizatora kursa

Prijavite se za besplatan online kurs “Fermentacija hrane”

Univerzitet Harvard nudi besplatan online kurs kroz koji možete istražiti uloge koje mikrobi igraju u proizvodnji, očuvanju i poboljšanju raznovrsne hrane u raznim kulinarskim tradicijama, kao i o istoriji fermentacije hrane.

OBLAST

Biologija, mikrobiologija, hemija

OPIS

Kurs je besplatan i traje 14 sedmica. Održava se online u periodu od 30. marta 2022 do 29. marta 2023. godine.  Mogu se prijaviti svi zainteresovani koju žele da saznaju i:

-prodube svoje znanje o korisnim mikrobima za očuvanje hrane;

-prodube znanje o štetnim mikrobima koji mogu kontaminirati hranu;

-nauče da razumiju i uvažavaju fermentisanu hranu i njenu istoriju i razvo;

-saznaju o naučnim principima i instrumentima za hemijske i mikrobiološke analize;

-saznaju o fiziologiji ukusa, mikrobima i drugim metalitima.

USLOV

Kako biste se prijavili neophodno je da znate engleski jezik i koristite edX platformu.

NAČIN PRIJAVE

Možete se prijaviti tako što ćete popuniti online aplikacionu formu na sledećem linku:

https://authn.edx.org/register?course_id=course-v1%3AHarvardX%2BFERM%2B1T2022&enrollment_action=enroll&email_opt_in=false

ROK ZA PRIJAVU:

U toku.

Detaljnije:

https://pll.harvard.edu/course/food-fermentation-science-cooking-microbes?delta=0&fbclid=IwAR3yT-QlLwhHxIfnAHy8V08WUsLN49WjWWtmqf_W7I-yjHeRROVU1KpaGQo