Univerzitet Harvard nudi besplatan online kurs kroz koji možete istražiti uloge koje mikrobi igraju u proizvodnji, očuvanju i poboljšanju raznovrsne hrane u raznim kulinarskim tradicijama, kao i o istoriji fermentacije hrane.
OBLAST
Biologija, mikrobiologija, hemija
OPIS
Kurs je besplatan i traje 14 sedmica. Održava se online u periodu od 30. marta 2022 do 29. marta 2023. godine. Mogu se prijaviti svi zainteresovani koju žele da saznaju i:
-prodube svoje znanje o korisnim mikrobima za očuvanje hrane;
-prodube znanje o štetnim mikrobima koji mogu kontaminirati hranu;
-nauče da razumiju i uvažavaju fermentisanu hranu i njenu istoriju i razvo;
-saznaju o naučnim principima i instrumentima za hemijske i mikrobiološke analize;
-saznaju o fiziologiji ukusa, mikrobima i drugim metalitima.
USLOV
Kako biste se prijavili neophodno je da znate engleski jezik i koristite edX platformu.
NAČIN PRIJAVE
Možete se prijaviti tako što ćete popuniti online aplikacionu formu na sledećem linku:
ROK ZA PRIJAVU:
U toku.