Giract program za istraživače u gastronomiji

Giract u saradnji sa konzorcijumom kompanija iz oblasti gastronomije poziva studente na doktorskom nivou studija da se prijave za multidisciplinarni program istraživanja prehrambenih namirnica.

OBLAST

Tehnologija, nauka, primenjene nauke, hemija, kulinarska umjetnost, poljoprivreda, marketing, inženjering, poslovanje, menadžment i biologija, prirodne nauke.

OPIS

Cilj programa je podizanje profila naučnih istraživanja u Evropi, kroz podsticanje studenata različitih naučnih disciplina da se angažuju na inovativnim, doktorskim istraživačkim projektima. Cilj je i da se privuku ljudi koji nijesu proučavali prehrambenu tehnologiju ili prehrambene nauke, da bi se bliže upoznali sa ovom specijalizovanom oblasti industrije. Projekat podržava konzorcijum kompanija: Biorigin, DSM, Givaudan, Nestle, Europe, Lesaffre, MCLS Europe, Kerry i to osmu godinu uzastopno.

USLOVI

Da bi aplicirao kandidat mora zadovoljiti sljedeće uslove:

1. Da ga ne sponzoriše bilo kakva komercijalna organizacija ili druga firma.
2. Njegov doktorski rad mora biti vezan za polje istraživanja ukusa prehrambenih proizvoda, i mora imati jasno definisanu početnu hipotezu i ciljeve.
3. Da potkrijepi rad jasnim analizama, podacima i tabelama.
4. Da rad sadrži jasan i pregledan abstrakt.

NAČIN PRIJAVE

Da bi se prijavio za projekat, kandidat se registruje na sajtu dostupnom na linku, i popunjava elektronski formular.

ROK PRIJAVE

15. novembar 2018.

VIŠE INFORMACIJA

Za više informacija o projektu pročitajte zvanični tekst oglasa.