mladiinfo

Erasmus+ Tuning in obuka za omladinske radnike

U okviru Youth in Action projekta, Erasmus+ objavljuje poziv svim omladinskim radnicima koji žele da se prijave za obuku o procesu učenja i youthpass procesu koja će se održati između 19. i 24. februara 2018. godine u Italiji.


OBLAST:

aktivizam, obrazovanje


OPIS


Program obuke je finansiran od strane Erasmus + Youth in Action projekta. Troškovi (putovanje, viza, smještaj) koji su relevantni za učešće na kursu će biti pokriveni od strane NA ili SALTO uključenih u projekat. Odabrani kandidati su u obavezi da plate naknadu za učešće koja varira u zavisnosti od objave poziva i zemlje kandidata.
‘Tuning in’ četvorodnevni kurs pruža praktičnu podršku za olakšavanje učenja u omladinskim radnim aktivnostima, zasnovanom na konceptu youthpass procesa.

U okviru kursa, diskutovaće se o sljedećim pitanjima:

– potencijal za učenje omladinskog rada i nadležnosti koje mladi ljudi mogu razviti
– podrška potencijalu i procesu učenja mladih unutar i izvan Erasmus + Youth in Action programa
– pristup i uloga omladinskih radnika, lidera, trenera i mentora.

USLOVI


Obuka je namenjena za oko 25 učesnika iz zemalja Erasmus + Youth in Action programa i namijenjena je svima koji su zainteresovani da razviju kvalitet svog omladinskog rada u smislu podrške učenja. Glavni cilj ‘Tuning In’ obuke je da doprinese razvoju kvaliteta u omladinskom radu, sa fokusom na učenje. Mogu se prijaviti omladinski radnici, treneri, omladinski lideri, mentori i svi zainteresovani za aktivnosti i proces učenja.

NAČIN PRIJAVE

Prijave se podnose elektronskim putem. Potrebno se registrovati na zvaničnom sajtu programa, a zatim popuniti elektronski prijavni obrazac.


ROK ZA PRIJAVU:


15. novembar 2017. godine.

VIŠE INFORMACIJA


Youth in Action promoviše mobilnost, neformalno učenje, interkulturalni dijalog i inkluziju, prvenstveno među osobama uzrasta od 13 do 30 godina i podržava omladinske radnike i organizacije civilnog društva kroz obuku i umrežavanje.

Detaljnije: Erasmus+ Tuning in obuka za omladinske radnike

Iz oblasti aktivizma predlažemo i Women Deliver program obuke za omladinske lidere

Please follow and like us:

Comments are closed.