mladiinfo

Volontiranje sa djecom u Fidžiju

Volonteri koji se pridruže ovom projektu imaće priliku da pomažu učiteljima ostrvskih zajednica u Caqalai Island lancu na Fidžiju. Sarađivaće sa učiteljima u radu sa učenicima koji su obično uzrasta od 4 do 7 godina u jednoj ili više ostrvskih zajednica. Radiće sa djecom pomažući lokalnim učiteljima da predaju engleski i osnovno računanje.

Vikendom će imati vremena da uživaju u lokalnoj zajednici, idu u branje hmelja, bave se ronjenjem, učestvuju u kulturnim aktivnostima zajednice i uživaju u brojnim avanturama. Fidži je odlična lokacija za pružanje pomoći u obrazovanju i brizi za lokalnu djecu, provođenje vremena u raju i uživanje u istinski egzotičnoj kulturi. Karakteristike programa su sljedeće: učenje djece i praćenje njihovog napretka, pružanje pomoći fantastičnoj djeci, pružanje pomoći starijima da nalaze bolje poslovne prilike, istraživanje Fidžija, lokalno branje hmelja, odlazak na vodopade, ronjenje, tradicionalne svečanosti, penjanje na vulkane, uživanje u prelijepom pejzažu, upoznavanje inspirativnih ljudi, sklapanje doživotnih prijateljstava. Svim učesnicima ovog programa biće pokriveni svi troškovi. Način prijavljivanja je onlajn, a prijave za ovaj program su otvorene tokom cijele godine.

Detaljnije informacije možete naći na: https://www.gviusa.com/programs/volunteer-children-fiji/?fref=gc&dti=1280986168594259

Please follow and like us: