Volontirajte na Podgoričkom sajmu knjiga

Mladiinfo Montenegro poziva mlade da se prijave za volontiranje na Međunarodnom podgoričkom sajmu knjiga i obrazovanja, pod sloganom “IMAMO SVIJET ZA TEBE”.
Sajam će se održati u garažnom dijelu šoping mola Delta City od 2 – 9. maja 2017.
Volonteri će pomagati organizatorima sajma a takođe i dijeliti promotivni materijal naše organizacije na našem štandu, gdje će srednjoškolci i studenti, kao i svi građani Podgorice i drugi posjetioci sajma imati priliku da se bliže upoznaju sa radom naše organizacije kao i sa radom volonterskog servisa.
Pored rada i pomoći pri organizovanju sajma volonteri su u prilici da dobiju nova iskustva, znanja i vještine i da ostvare nova prijateljstva i kontakte, kao i da iskoriste mogućnost stručnog usavršavanja i ličnog napredovanja.
NVO Mladiinfo Montenegro bavi se promocijom volonterizma i podsticanjem mladih na aktivno uključivanje u život zajednice. M!M je osnovana sa ciljem da poboljša položaj mladih u Crnoj Gori, kroz informisanje, edukaciju i njihovo aktivno učešće u društvu.
I ovog puta potrudićemo se da uključimo naše mlade u još jedan veoma bitan dogadjaj koji se tiče njihovog obrazovanja i usavršavanja. Svi volonteri koji budu učestvovali na sajmu dobiće potvrdu da su pomogli u organizaciji sajma. Pridružite nam se!
Svi zainteresovani kandidati mogu se prijaviti najkasnije do četvrtka 27. 04. do 12h putem mejla: [email protected]

Please follow and like us: