mladiinfo

Uljepšajmo novogodišnje praznike socijalno ugroženim mališanima

NVO Help, Crveni krst Crne Gore, Romski obrazovni fond i CEDEM pozivaju sve građane Crne Gore na dobrotvorni koncert rock grupe „Crveno i crno“ koji će se održati 18. decembra sa početkom u 21.00 h u Hard Rock Cafe-u centra Capital Plaza u Podgorici.

 

OBLAST:

 

dobrotvorni događaj, muzika

 

OPIS

 

Događaj se organizuje u cilju prikupljanja sredstava za kupovinu novogodišnjih paketića za školsku djecu koja su pripadnici romske i egipćanske populacije u Beranama i Nikšiću.

S obzirom na težak položaj pripadnika RE populacije u pomenutim opštinama, loše uslove stanovanja kao i lošu ekonomsku situaciju, organizatori nastoje da prikupe finansijska sredstva kako bi djeci RE populacije uljepšali novogodišnje praznike, učinili da se osjete dijelom crnogorskog društva, a ujedno i pomogli njihovim roditeljima, koji zbog loših platežnih mogućnosti, najčešće nijesu u prilici da priušte svojoj djeci slatke novogodišnje paketiće.

Crnogorci će imati priliku da uljepšaju novogodišnje raspoloženje mališana svojim prisustvom na koncertu grupe „Crveno i crno“. Pored kvalitetne muzike i dobrog raspoloženja, za sve prisutne je obezbjeđen Hard Rock meni koji je pripremljen specijalno za ovaj događaj (burger/cheeseburger+ sok od pomorandže/jabuke). Potrebno je izdvojiti deset eura po osobi za cijenu ulaznica koje će mališanima uljepšati novogodišnje praznike.

U slučaju da, pored kupovine ulaznica za humanitarni koncert, zainteresovani imaju želju da dodatno doniraju sredstva za kupovinu novogodišnjih paketića, račun na koji ista mogu uplatiti je: 540-4064-78 Erste banka.

 

USLOVI

 

Dobrodošli su svi zainteresovani građani.

 

NAČIN PRIJAVE

 

Svi zainteresovani mogu kupiti svoju ulaznicu po cijeni od 10 eura na ulazu Hard Rock Caffe-a.

 

ROK ZA PRIJAVU:

 

18. decembar 2017. godine

 

VIŠE INFORMACIJA

 

Help-Hilfe zur Selbsthilfe je njemačka nevladina humanitarna organizacija registrovana u sudu u Bonu jula 1981. godine.

Za sve detaljnije informacije možete posjetiti Hard Rock Caffe.

Please follow and like us: