mladiinfo

Potrebni volonteri TOWOC organizaciji iz Kameruna

“Together for women and children” (TOWOC), nevladina organizacija iz Kameruna, poziva volontere iz svih zemalja da se prijave za učešće na projektima za pomoć lokalnim zajednicama u Kamerunu.

OBLAST:

medicina, obrazovanje, prikupljanje sredstava

OPIS

Budući volonteri uključiće se u projekte obrzovnog tipa (podučavanje korisnika programa iz engleskog jezika, matematike, informatike), zdravstvenog tipa (rad u bolnicama i klinikama), socijalnog tipa (rad u sirotištima).
Dobrodošli su volonteri iz čitavog svijeta, a za sve njih će biti obezbijeđeni smještaj, jezička i kulturološka pomoć, pri čemu su kandidati u obavezi da plate troškove naknade za učešće. Radni fond iznosi od 10 do 30 sati sedmično.

USLOVI

Mogu se prijaviti volonteri iz svih zemalja – grupe, porodice ili pojedinci. Kandidati moraju imati najmanje 18 godina i dobro znanje engleskog jezika.

NAČIN PRIJAVE

Prijave se podnose elektronskim putem. U zavisnosti od programa za koji se odluči, kandidat mora popuniti onlajn prijavni obrazac.

ROK ZA PRIJAVU:

Prijave su stalno otvorene.

VIŠE INFORMACIJA

TOWOC je nevladina organizacija povećena unapređenju održivog razvoja, sa posebnim akcentom na živote žena, djece i siromašnih zajednica.

Detaljnije: Potrebni volonteri TOWOC organizaciji iz Kameruna.

Please follow and like us: