mladiinfo

Stipendija za PhD studije na Kembridžu

U ime univerziteta, Kembridž fondacija (Cambridge Trust) dodjeljuje Kembridž stipendije inostranim studentima. Stipendija je namijenjena studentima koji počinju postdiplomske studije i imaju namjeru da iste pohađaju na Kembridž univerzitetu u Americi .

 

OBLAST:

iz svih oblasti Kemdridž univerziteta

USLOV

Programom su obuhvaćeni kandidati iz svih zemalja koji moraju ispuniti određene kriiterijume da bi stekli pravo na prijavu za program stipendiranja. Kandidati moraju imati visok prosjek kako bi dobili punu finansijsku podršku za istraživanje na doktorskim studijama. Mogu se prijaviti kandidati koji su upisali svoje druge postdiplomske studije na Kembridžu kako bi dobili pristup doktoratu.

NAČIN PRIJAVE

Prijave se podnose elektronskim putem, popunjavanjem online prijave do odgovarajućeg roka za svoju oblast studija, pri čemu kandidat mora popuniti polje “Finansiranje” na portalu za prijavljivanje da bi bio razmotren za Kembridž stipendiju. Procedura za prijave se razlikuje, u zavisnosti od stepena studija, te se kandidatima preporučuje da posjete zvaničan sajt Univerziteta (link naveden dalje u tekstu) da bi se informisali o načinu i uslovima prijavnog procesa. Dodjeljuje se određen broj stipendija koje pokrivaju troškove univerzitetskog obrazovanja i troškove života za jednu osobu.

ROK ZA PRIJAVU:

6. decembar 2017.

VIŠE INFORMACIJA

Detaljnije: Stipendija za PhD studije na Kembridžu

Please follow and like us: