mladiinfo

Učestvujte u radionici i individualnom “SKILLZ” koučingu

U saradnji sa organizacijom “citisens.me“, Unija mladih preduzetnika organizuje radionicu u ponedjeljak 16. oktobra 2017. godine u prostorijama Omladinskog Centra u Bloku 5, sa početkom u 16:30 h.

 

OBLAST:

marketing, tehnologija, liderstvo, biznis, preduzetništvo

OPIS

Program uključuje četiri eksperta iz Amerike koji će podijeliti svoje znanje sa kandidatima kroz aktivnosti i predavanja koja će biti izvođena na engleskom jeziku. Zainteresovani kandidati će moći da zakažu individualni koučing sa predavačima. Učešće na radionici kao i individualni koučing su besplatni, a broj mjesta ograničen. U zavisnosti od predavača, kandidati će imati priliku da prisustvuju predavanjima i zakažu individualni koučing sa:

– Art Bunten, osnivačem kompanije ” Arken Technology” koji će govoriti o marketingu i tehnologiji, iz svog dugogodišnjeg iskustva

– Rickey Primrose, odgovornim za vođenje neprofitne organizacije od 800 članova, a koji će govoriti o maksimizaciji liderskog potencijala.

– Michael Ebbers, izvršnim direktorom kompanije “Bluecat DNS” koji će govoriti na temu opšteg uspjeha u biznisu

– Troy Patterson, odgovornim za sektor za korisnička rješenja kompanije “GuideStone Financial Rescources”.

USLOVI

Mogu se prijaviti kandidati koji su zainteresovani za temu programa. Program uključuje omladinske radnike, studente i mlade ljude koji žele da unaprijede svoju profesionalnu karijeru.

NAČIN PRIJAVE

Prijave se podnose elektronskim putem na email adresu: [email protected]

 

ROK ZA PRIJAVU:

 

Otvoren dok se ne popune mjesta.

 

VIŠE INFORMACIJA

 

Unija mladih preduzetnika Crne Gore postoji radi podsticanja preduzetništva među mladim ljudima u Crnoj Gori, starosne granice do 35 godina. Unija podstiče pravi duh preduzetništva stvaranjem okruženja u kojem mladi preduzetnici mogu da se povežu i podrže jedni druge, čime bi doprinijeli razvoju sopstvenih preduzeća, a pod uticajem najmoćnijih izvora informacija i motivacija na raspolaganju.

Detaljnije: Učestvujte u radionici i individualnom “SKILLZ” koučingu

Please follow and like us: