Prijavite se za Radionicu “Zašto biti volonter?” u Kotoru

U subotu, 10. februara, u 11 časova, u prostorijama Kulturnog centra “Nikola Đurkovic” (stari Nautilus) održaće se radionica pod nazivom ” Omladina uči omladinu: Zašto biti volonter?”

OBLAST:

Edukacija

OPIS

Radionica je prva u nizu planiranih edukativnih i volonterskih aktivnosti za mlade u okviru projekta ” Edukacijom i aktivizmom za ljepsi grad i bolju buducnost”.

Nakon uvodne rijeci izvrsne direktorice NVO Nasa akcija, Patricije Pobrić, riječ će preuzeti omladinci i dugogodišnji mladi volonteri, kao i predstavnici aktivnih Omladinskih klubova iz susjednih gradova koji će predstaviti rad i funkcionisanje svojih klubova.

Sa mladima se pozivaju i roditelji kako bi se bolje upoznali sa aktivnostima, radom i sadržajima u kojima će volonteri učestvovati. Sledeća aktivnost je odmah sledećeg dana, 11. februara, kada će mladi aktivisti dati svoju volontersku podršku u organizaciji karnevalskih aktivnosti. Sponzor za podršku drugog dana aktivnosti je Kulturni centar “Nikola Đurković”

USLOVI

Uzrast od 15 do 19 godina.

NAČIN PRIJAVE

Slobodan pristup.

ROK ZA PRIJAVU

10. februar 2018.

VIŠE INFORMACIJA

Pokrovitelj projekta je Opština Kotor, a nosioc projekta je nevladina organizacija “Naša akcija” koja se već od 2012. godine bavi građanskim aktivizmom i volonterizmom sa fokusom na mladima.

Please follow and like us: