mladiinfo

Pripravnički program u Evropskom olimpijskom komitetu

Pripravnički program u Evropskom olimpijskom komitetu
Evropski olimpijski komitet nudi studentima i diplomcima mogućnost obavljanja pripavničkog staža u sjedištu ove institucije u Briselu.

 

OBLAST:

političke nauke, evropske studije, međunarodni odnosi, ekonomija, pravo, sportski menadžment

OPIS

Program traje od tri do šest mjeseci tokom kojih će pripravnici dobiti priliku da se, kroz svakodevni rad na kratkoročnim i dugoročnim zadacima kancelarije, upoznaju sa sportskom politikom Evropske unije i daju doprinos unapređenju položaja organizovanog sporta.

USLOVI

Prijavljeni kandidati moraju biti studenti ili diplomci političkih nauka, evropskih studija, međunarodnih odnosa, ekonomije, prava ili sportskog menadžmenta. Poželjno je i da posjeduju znanje o evropskim sportskim strukuturama, evropskom pravu i institucijama. Kandidati moraju biti spremni na rad u međunarodnom okruženju.
Prednost imaju kandidati sa tečnim znanjem engleskog, njemačkog ili francuskog jezika.

NAČIN PRIJAVE

Zainteresovani kandidati mogu poslati CV i motivaciono pismo menadžerki kancelarije komiteta Fruzsina Csepi na email adresu: [email protected]

ROK ZA PRIJAVU:

15. oktobar 2017. godine

VIŠE INFORMACIJA

EOC EU organizacija se bavi analizom, evaluacijom i procjenom uticaja politika i zakonodavstva EU-a na organizovani sport u Evropi i promovisanjem i odbranom njegovih interesa.

Detaljnije: Pripravnički program u Evropskom olimpijskom komitetu

Please follow and like us: