Prijavite se za trening iz oblasti omladinske politike

NVO COSMO poziva mlade ljude od 15 do 30 godina da se prijave za treninge iz oblasti omladinske politike  koje organizuje  u sklopu projekta ‘’ KO SMO ? ‘’ podržanog od strane Fond za aktivno gradjanstvo .

Kroz interaktivna predavanja i radionice  svi koji se prijave  upoznaće  se sa mogućnostima i prednostima omladinskog rada, sa Strategijom za mlade i njenom implementacijom, naučiće osnove pisanja projekata, a uz to podijeliti   svoje iskustvo iz ove oblasti. Dva dana sa polaznicima će raditi stručnjaci iz oblasti omladinske politike.
Treninzi ce biti održani 03. i 04. jula od 17.30-19.30h u prostorijama Omladinskog centra u Podgorici ( Trg Nikole Kovačevića br. 13 )
Prijave traju do petka 30.juna, a na vama je samo da  na mail [email protected] ili na facebook stranicu pošaljete nekoliko rečenica o sebi , i zasto želite da budete dio ove aktivnosti. Budite kratki i jasni, a  na osnovu vaše motivisanosti biće izabrano  20 polaznika obuke. Svim izabranim kandidatima  biće  dostavljene  detaljnije informacije.
Prijavite se! Mladi za mlade!

Please follow and like us: