Prijavite se za T4T trening u Beču

MladiInfo Montenegro (M!m) poziva mlade da se prijave za učešće na Erasmus+ Training4Trainers kursu koji će se održati od 16. do 24. aprila 2018. u Beču, Austrija.

OBLAST:

Edukacija

OPIS

Trening kurs “T4T: Training for Trainers” će okupiti 28 mladih ljudi iz devet zemalja za trening omladinske mobilnosti u Beču, Austrija. Cilj treninga je razvijanje osnovnih znanja i vještina za trenere, razvoj komunikacijskih vještina, učenje grupnih interakcija kao i produbljivanje saradnje među NVO organizacijama. Učesnici će biti smješteni u modernom hostelu za mlade 20 minuta od centra grada.

USLOVI

Da bi se prijavili za trening kurs, učesnici moraju imati između 18 i 35 godina, moraju biti spremni da učestvuju u svim dnevnim aktivnostima i obavljaju dnevne zadatke, moraju posjedovati dobro pismeno i usmeno znanje engleskog jezika, a neophodno je izdvojiti i 30 eura za participaciju. Participacija će se upotrijebiti u svrhu troškova prevoza i facilitatora.

NAČIN PRIJAVE

Kandidati se prijavljuju na [email protected] i dostavljaju biografiju i motivaciono pismo.

ROK ZA PRIJAVU:

31. januar 2018.

VIŠE INFORMACIJA

Projekat sprovodi Mladiinfo Austrija u saradnji sa Mladiinfo Montenegro i drugim partnerskim omladinskim organizacijama iz Bugarske, Kosova, Makedonije, Španije, Moldavije, Portugala i Rumunije. Program finansira Erasmus+. Za više informacija o učešću u programu možete pisati na naš mejl [email protected]

Please follow and like us: