Poslednji poziv za kamp u Prčnju

Mladiinfo Montenegro upućuje poslednji poziv svim zainteresovanim mladim ljudima od 10 do 20 godina da se prijave za učešće na ljetnjem kampu sporta i zdravih stilova života u Prčnju u periodu od 22. do 29. jula 2017. godine.

Očekuju te nezaboravna druženja sa vršnjacima, bogat sportski i zabavni program.

Mladiinfo Montenegro je za sve učesnike na kampu spremila veliki broj različitih aktivnosti, sportskih takmičenja i interaktivnih predavanja kako voditi aktivan i zdrav život.

Polaznici kampa imaće priliku pa se upoznaju sa pravilima igranja kao i da odigraju utakmicu fudbala, košarke, vaterpola i odbojke.

Treneri na kampu su: Miloš Perović rukometaš, Božo Osmajlić fudbaler, Nikoleta Đikanović zumba instruktor, Mirjana Popović joga instruktor i Aleksandar Vuković trener KK Mega Basket.

Na kampu će takođe biti časovi zumbe, fitness-a i joge. Uz tradicionalne crnogorske igre biće organizovana takmičenja kao i zajednička druženja svake večeri na plaži.
Osim praktičnog dijela sportskih disciplina polaznici će imati predavanja od vrsnih stručnjaka iz oblasti sporta i zdrave ishrane.

Program će biti prilagođen kako mladima koji se aktivno bave sportom, tako i onima koji su manje iskusni vole dobro druženje, zabavu i igru.
Cijena kampa iznosi 150,00 eura u cijenu su uključeni smještaj, hrana, prevoz od Podgorice i/ili Nikšića do Prčnja i sve aktivnosti koje je naša organizacija spremila za program.

Za više informacija pišite nam na: [email protected] a prijaviti se možete do 21.07.2017. godine do 18h.

[huge_it_forms id=”4″]

Please follow and like us: