mladiinfo

Podučavajte engleski jezik za “Coins for Change”

“Coins for Change” – C4C, socijalno preduzeće koje promoviše jednaka prava i socijalnu pravdu za žene i djecu u Vijetnamu, poziva volontere širom svijeta da se prijave za poziciju predavača / asistenta predavača u centrima za učenje engleskog jezika u Vijetnamu.

OBLAST:

obrazovanje, engleski jezik

OPIS

Cilj programa je da se unaprijedi i proširi koncept obrazovanja na engleskom jeziku, lingvističko i kulturološko razumijevanje.Odabrani kandidati će podučavati i/ili asistirati predavačima sa punim radnim vremenom u centrima za učenje engleskog jezika kroz:

• organizovanje aktivnosti kulturnih razmjena;
• podučavanje engleskog jezika u klubovima ili školama organizacije;
• podučuvanje drugim životnim vještinama.

Po kraju volonterskog tromjesečnog angažmana (18 sati sedmično, uz nadoknadu od 200 dolara mjesečno i smještaj), ukoliko kandidati žele da ostanu duže i stekli su sve potrebne uslove za radnu dozvolu u Vijetnamu (univerzitetska diploma, TEFL ili ekvivalentni sertifikat, DBS, kvalitetno zdravstveno uvjerenje), postoji mogućnost za posao predavača engleskog jezika sa punim radnim vremenom.

USLOVI

Pravo na prijavu ostvaruju volonteri širom svijeta koji ispunjavaju sljedeće uslove:

• odlično poznavanje engleskog jezika;
• sposobnost za samostalan i timski rad;
• spremnost na saradnju sa koordinatorima i osobljem.

NAČIN PRIJAVE

Prijave se podnose elektronskim putem. Potrebno je popuniti onlajn prijavni obrazac na: Prijavni obrazac, ili poslati CV, fotografiju (portert) i skeniranu prvu stranu pasoša na e-mail adresu: [email protected]

ROK ZA PRIJAVU:

30. decembar 2017. godine

VIŠE INFORMACIJA

Organizacija “Coins for Change” (C4C) je socijalno preduzeće koje je osnovano u cilju promovisanja jednakih prava i socijalne pravde za žene i djecu u Vijetnamu. Organizacija nastoji da pomogne urbanim i ruralnim porodicama sa niskim prihodima kroz razne obrazovne programe.

Detaljnije: Podučavajte engleski jezik za “Coins for Change”

Please follow and like us: