mladiinfo

PhD stipendije na Curtin univerzitetu u Australiji

Curtin univerzitet u Australiji dodjeljuje stipendije inostranim studentima koji žele da upišu PhD studije na Fakultetu za javno zdravstvo u Pertu, Australija.

OBLAST:

ekonomija i sistemsko modeliranje u zdravstvu

OPIS

Dodjeljuje se jedna stipendija koja je dostupna kandidatima koji žele da sprovode trogodišnja istraživanja u oblasti ekonomije i sistemskog modeliranja u zdravstvu na Curtin univerzitetu u Australiji. Odabranim kandidatima će biti obezbjeđena stipendija koje pokriva sve troškove tokom studija.

PhD kandidati će razvijati mikrosimulacioni model zdravstvenog sistema koji omogućava simulaciju dinamike životnog ciklusa i zdravstvenog stanja i zdravstvenih ishoda zapadno – australijske populacije na Fakultetu za javno zdravstvo i Curtin poslovnoj školi. Doktorande će nadgledati stručnjaci iz oblasti ekonomije zdravstva, analize zdravstvenih podataka i modeliranja sistema.

USLOVI

Pravo na prijavu ostvaruju domaći i inostrani studenti. Kvalifikovani kandidati ispunjavaju sljedeće uslove:

• master diploma iz relevantne discipline koja zahtjeva završetak javno dostupne teze ili istraživačkog projekta u skladu sa prihvatljivim standardima; ILI
• first class honours (sa priznanjem) bečelor diploma; ILI
• bečelor diploma (first class ILI upper second honours) i završene postdiplomske studije (ili ekvivalentna diploma), ili magistarski stepen (specijalizacija) sa prosjekom od minimum 70 odsto i demonstriranom sposobnošću za značajna istraživanja;
• odlične vještine računanja i interesovanje za sistemsko modeliranje;
• iskustvo u istraživanju i/ili upotrebi statističkih paketa;
• publikacije istraživanja.

NAČIN PRIJAVE

Prijave se podnose elektronskim putem na e-mail adresu: [email protected] Potrebno je dostaviti sljedeću dokumentaciju:

1. CV;
2. akademske transkripte;
3. propratno pismo (najviše dvije strane A4 formata) o kriterijumima podobnosti kandidata – zašto je zainteresovan za projekat i na koji ga način njegove vještine, kvalifikacije i iskustvo čine podobnim za stipendiju.

ROK ZA PRIJAVU:

28. februar 2018. godine

VIŠE INFORMACIJA

Univerzitet Curtin je australijski javni istraživački univerzitet sa sjedištem u gradovima Bentley i Perth, Zapadna Australija. Univerzitet je dobio ime po 14. premijeru Australije, Džonu Kurtinu, i najveći je univerzitet u Zapadnoj Australiji sa preko 58.000 studenata.

Detaljnije: PhD stipendije na Curtin univerzitetu u Australiji

Please follow and like us: