mladiinfo

Pripravnički program u oblasti NVO menadžmenta

Global Nomadic, dobrotvorna NVO sa sjedištem u Londonu, poziva sve kandidate zainteresovane za NVO menadžment da se prijave za pripravnički program u Peruu.

OBLAST:

NVO menadžment, biznis

OPIS

Odabrani kandidati će raditi sa nevladinim organizacijama u okviru održivog razvoja. Cilj programa je pomoć siromašnim obalskim zajednicama u Peruu i poboljšanje kvaliteta života stanovnika.

Učesnici programa će steći iskustva u saradnji sa peruanskim nevladinim sektorom i dobiće priliku da upoznaju zemlju i prilike u njoj. Pripravnički program je odlična šansa za sve koji proučavaju NVO menadžment i žele da izgrade karijeru u NVO sektoru. Angažman traje od dvije sedmice do šest mjeseci.

USLOVI

Kandidati moraju biti stariji od 18 godina, fleksibilni i pozitivnog duha, sa relevantnim akademskim kvalifikacijma. Takođe, aplikanti moraju biti spremni na dvonedjeljni (minimum) angažman i na rad daleko od kuće. Znanje španskog je obavezno.

NAČIN PRIJAVE

Prijave se dostavljaju elektronskim putem. Potrebno je popuniti onlajn prijavni obrazac.

ROK ZA PRIJAVU:

Prijave su stalno otvorene.

VIŠE INFORMACIJA

Global Nomadic povezuje ljude sa nevladinim projektima širom svijeta. Omogućavajući mladim stručnjacima da steknu iskustvo i nastave svoju karijeru kroz međunarodna radna mjesta, organizacija podržava NVO-e širom svijeta kako bi unaprijedili izgradnju zajednica.

Detaljnije: Pripravnički program u oblasti NVO menadžmenta

Iz oblasti NVO menadžmenta predlažemo i Pridružite se projektu razvoja u Kambodži

Please follow and like us:

Comments are closed.