mladiinfo

Oksford daje master stipendije u oblasti biznisa

Oksford univerzitet iz Velike Britanije objavljuje poziv za Skoll program stipendiranja koji omogućava studiranje u toj instituciji.

 

OBLAST:

 

poslovna administracija, socijalno preduzetništvo

 

OPIS

 

U okviru programa aplikanti imaju mogućnost da steknu znanja od eminentnih stručnjaka u gore navedenoj oblasti koja će im koristiti u daljoj karijeri. Stipendije se dodjeljuju studentima koji žele da se bave socijalnim preduzetništvom kako bi probali da riješe hitne socijalne i ekološke izazove. U okviru programa aplikanti imaju mogućnost da se susretnu sa preduzetnicima i ekspertima koji su lideri u svom poslu. Stipendije pokrivaju školarinu za preduzetnike koji su osnovali ili su radili u preduzetničkim poduhvatima sa društvenom namjenom i koji žele da unaprijede svoje znanje o tržišno orijentisanoj praksi kako bi bili efikasniji u njihovim budućim društvenim promjenama. Od aplikanata se očekuje da nakon završenih studija rade u društvenim preduzećima, a ne u komercionalnom ili javnom sektoru. Pet stipendija u iznosu od 44,150 funti se dodjeljuje svake godine, a tim iznosom su pokriveni svi troškovi studiranja.

 

USLOVI

 

Pravo da se prijave imaju aplikanti iz cijelog svijeta koji se upisuju na master studije u gore navedenoj oblasti, a koji ispunjavaju sljedeće uslove:
– da su osnovali ili radili u nekom socijalnom preduzeću;
– da su zainteresovani za bavljenje socijalnim preduzetništvom;
– da su spremni da uče i da stiču nova znanja od eksperata u gore navedenoj oblasti;
– da imaju dobro znanje engleskog jezika.

 

NAČIN PRIJAVE

 

Da bi bili dio programa aplikanti moraju popuniti onlajn aplikacionu formu koja se nalazi na zvaničnom sajtu univerziteta.

 

ROK ZA PRIJAVU:

 

deveti mart 2018. godine.

 

VIŠE INFORMACIJA

 

Detaljnije informacije o programu mogu se naći na zvaničnom sajtu univerziteta:
Oksford daje master stipendije u oblasti biznisa.

Please follow and like us: