mladiinfo

Obuka za mlade studente u Singapuru

The Asian Youth Leaders Travel and Learning Camp (AYLTLC) program poziva sve mlade studente da učestvuju u trodnevnoj konferenciji i programu obuke. Program je namijenjen srednjoškolcima i studentima koji će posjetiti kamp za obuku u Singapuru gdje će se okupiti studenti sa najboljih univerziteta u svijetu.

 

OBLAST:

liderstvo

 

OPIS

 

AYLTLC ima za cilj da privuče lidere studentskih zajednica širom svijeta kroz aktivnosti angažovanja kako bi unaprijedili svoje sposobnosti u međukulturnoj interakciji i saradnji, što će ih dalje učiniti uspješnijim liderima. Osim toga, učesnici će moći razumjeti više o Singapuru – multirasnom, višejezičnom i multikulturnom društvu iz različitih perspektiva, što će biti primjenjivo na matične zemlje kandidata, kao i na svijet u cjelini.

USLOV

Pravo na prijavu imaju kandidati starosne dobi između 16 i 26 godina (najmanje 16 i najviše 26 godina). Prednost će imati kandidati koji su druželjubivi, ambiciozni i imaju želju za putovanjima i učenjem.Takođe, kandidati moraju tečno znati engleski jezik (govorni i pisani), moraju imati komunikativne i izražajne vještine potrebne za prezentovanje i moraju biti spremni i sposobni na timski rad.

NAČIN PRIJAVE

Prijavna procedura za AYLTLC program se sastoji iz više koraka, a kandidati koji namjeravaju da se prijave moraju da se registruju za program ili da pošalju svoj aplikacioni obrazac na email adresu: [email protected], plate troškove za registraciju, plate troškove za prijavu (tek kad dobiju obavještenje da su primljeni), prijave se za vizu i rezervišu avio kartu, čime je proces završen.

ROK ZA PRIJAVU:

 10. januar 2018. godine.

Detaljnije: Obuka za mlade studente u Singapuru

Please follow and like us: