mladiinfo

Potrebni docenti u Muzeju vazduhoplovstva u Sijetlu

Muzej vazduhoplovstva (Museum of Flight) iz Sijetla poziva kandidate širom svijeta da se prijave za volontersku radnu poziciju docenta u muzeju i postanu stručnjaci za izložbe i eksponate u muzeju.

OBLAST:

umjetnost, edukacija

OPIS

Program će trajati od šest do 12 mjeseci. Odabrani kandidati će raditi na svakodnevnim aktivnostima muzeja – voditi grupe posjetilaca i odgovarati na njihova pitanja. Volonteri su u obavezi da pohađaju obuku u trajanju od 12 sedmica (od februara do maja 2018. godine) koja se sastoji iz teorijskog i praktičnog dijela. Obuka ne uključuje bilo kakve troškove, osim materijala za koji je potrebno izdvojiti 25 dolara. Volonteri će raditi nekoliko sati na sedmičnom nivou.

USLOVI

Mogu se prijaviti kandidati koji ispunjavaju sljedeće uslove:

– dobre komunikacione vještine;
– odlično znanje engleskog jezika;
– interesovanje za rad sa djecom i većim grupama;
– sposobnost za individualni i timski rad.

NAČIN PRIJAVE

Prijave se podnose elektronskim putem na e-mail adresu: [email protected] Potrebno je preuzeti i popuniti prijavni obrazac, kao i obrazac za reference (koji popunjava lice koje ocjenjuje)

ROK ZA PRIJAVU:

Prijave su stalno otvorene.

VIŠE INFORMACIJA

Museum of Flight je osnovan u Sijetlu kao neprofitna organizacija. Muzej posjeduje istorijski značajne letilice koji predstavljaju artefakte čovjekove istorije.

Detaljnije: Potrebni docenti u Muzeju vazduhoplovstva u Sijetlu.

Please follow and like us:

Comments are closed.