mladiinfo

m!M posjetio Prvi sajam mladih preduzetnika

NVO Unija mladih preduzetnika Crne Gore, uz podršku Ministarstva sporta, IRF-a i Glavnog grada, održala je Prvi sajam mladih preduzetnika Crne Gore u petak, 17. novembra, u prostorijama tržnog centra Delta City u Podgorici.

Priliku da predstavi svoje proizvode i usluge javnosti na prvom sajmu ovog tipa u Crnoj Gori imalo je 20 kompanija u vlasništvu mladih crnogorskih preduzetnika, uključujući i m!M tim. Posjetioci sajma su imali priliku da se upoznaju i saznaju više o radu velikog broja mladih preduzeća: INCH agency, štamparija Lapis, Smart Change, Seljak.me, La organica, Reda Milano, Optika Babić, Ulazi Podgorice, Top clean, Europak, Maksimovski& co, Na mapi, Paintball klub Klikovače, Integra Group, Res publica, 360 view Montengro, City Beep, Vanilla Candle Studio, Koala caffe bar, Prirodna kozmetika Ivanović.

Cilj organizatora događaja, osim promocije biznisa gore navedenih kompanija, bio je da se javnost upozna sa činjenicom da u Crnoj Gori postoji veliki broj kreativnih, uspješnih i hrabrih mladih ljudi, koji su osnovali svoja preduzeća. Kroz svoja iskustva, mladi preduzetnici su nastojali da pruže inspiraciju svojim vršnjacima i posjetiocima sajma, kako bih ih podstakli da i sami uplivaju u preduzetničke vode.

Sajam je organizovan uz podršku Ministarstva sporta, Biroa za ekonomsku saradnju i podršku biznis zajednici Glavnog grada, Sekretarijata za rad, mlade i socijalno staranje Glavnog grada, i Investiciono-razvojnog fonda Crne Gore, kao i uz pomoć partnerskih kompanija: INCH agency, štamparija Lapis, D Photo, Delta City Podgorica, Idea, Photobooth Montenegro i Enterijer Studio 79.

Unija mladih preduzetnika Crne Gore je osnovana je u februaru 2017. godine, a trenutno broji oko 70 članova.

mladiinfo
m!M posjetio Prvi sajam mladih preduzetnika
Please follow and like us:

Leave a Reply