mladiinfo

m!M i Gradsko pozorište uspostavili saradnju

NVO Mladiinfo Montenegro (m!M) i Gradsko pozorište uspostavili su saradnju u pogledu promovisanja kulturnog sadržaja namijenjenih mladima iz Opštine Podgorica.

 

Ova saradnja uspostavljena je sa ciljem da se zaintersuju mladi ljudi za kulturne sadržaje iz oblasti pozorišne umjetnosti i da se stanovništvu posebno mladima omogući lakši način informisanja o kulturnim dešavanjima.

m!M će u narednom periodu objavljivati mjesečne repertoare Gradskog pozorišta u sklopu nagradnih igara dodjeljivaće i po 10 ulaznica pratiocima sajta na mjesečnom nivou.

Ulaznice su isključivo za predstave koje se igraju u KIC-u “Budo Tomović”, a dodjeljivaće se za predstave igrane na Večernoj sceni, Dramskoj sceni za djecu, kao i Lutkarskoj sceni za djecu.

m!M i Gradsko pozorište će i u budućem periodu sarađivati na zajedničkim aktivnostima kako bi unaprijedili promovisanje kulturnih sadržaja u našem gradu i kako bi na što bolji način informisali omladinu o repertoaru koji im se nudi.

Novembarski repertoar može se već naći sajtu, dok će se ulaznice dodjeljivati u okviru nagradnih igara pratiocima FB stranice Mladiinfo Montenegro.

Please follow and like us: