mladiinfo

m!M daruje karte za predstave

Mladiinfo Montenegro (m!M) i Gradsko pozorište Podgorica poklanjaju pratiocima m!M sajta pet ulaznica za predstavu „Čarobni kamen” i pet ulaznica za predstavu “Modro blago”.

 

Ukoliko želite da učestvujete u nagradnoj igri, potrebno je da na svom zidu okačite naš video spot koji se nalazi na YouTube kanalu mladiinfomne: https://www.youtube.com/watch?v=87AwqoKWaHE.

Nakon toga je potrebno snimiti ‘screenshot’ zida na kojem je video objavljen i poslati sliku na e-mail adresu: [email protected] Poruka mora da sadrži naznaku “besplatne karte” u naslovu (subject) i naziv odabrane predstave u sadržaju.

Karte za odabranu predstavu će osvojiti prvih pet pratilaca sajta koji na svom zidu budu imali najviše lajkova m!M video spota.

Lutkarska predstava „Čarobni kamen” u režiji Davora Dragojevića igraće se u sali Dodest u nedjelju, 10. decembra u podne. Ova priča, čija je radnja smještena u crnogorskim brdima, govori o jednoj od najvećih ljudskih vrijednosti – prijateljstvu.

Druga predstava pod nazivom “Modro Blago” će se odigrati u Velikoj sali KIC-a “Budo Tomović” 16. i 17. decembra sa početkom u 12.00h. Tekst za predstavu je, prema motivima romana Dušana Kostića, napisao i dramatizovao Stevan Koprivica.

To je uzbudljiva priča o potrazi za blagom koja se dešava šezdesetih godina prošlog vijeka u Herceg Novom. Ponesena legendom, grupa tinejdžera kreće u potragu za blagom koje se nalazi negdje na skrovitom mjestu u tom gradu. U isto vrijeme, za vrlo konkretnim blagom, traga i nacistička ekspedicija. Njihove potrage se ukrštaju i djeca, postajući svjedoci nečeg opasnog, dolaze u egzistencijalnu opasnost.

Please follow and like us: