mladiinfo

McKinsey program stažiranja u oblasti poslovne analize

Kompanija McKinsey objavljuje konkurs za prijem stažista na radnu poziciju poslovnog analitičara u jednoj od poslovnica organizacije širom svijeta.

OBLAST:

poslovna analiza

OPIS


Pripravnici će raditi u jednoj od poslovnica kompanije širom svijeta – Abu Dabi, Amsterdam, Antverpen, Atina, Atlanta, Bangkok, Peking, Berlin, Bogota – tokom deset sedmica u ljetnjem periodu. Odabrani kandidati će raditi u timovima ili direktno sa klijentima, a imaće priliku da sarađuju kako sa predstavnicima kompanije, tako i sa njihovim klijentima.

Čelnici kompanije će se potruditi da unaprijede profesionalni razvoj svojih budućih stažista. U okviru programa, aplikanti će imati priliku da prezentuju rezultate saradnje sa klijentima, kao i preporuke koje su dobili od istih.

Pripravnički program je odlična prilika za unapređenje profesionalnih kvaliteta. U okviru programa, kandidati će imati obuku, mentorstvo i podršku ostalih radnika u kompaniji. Takođe, odabranim kandidatima je obezbjeđena mjesečna naknada tokom trajanja programa.

USLOVI

Pravo na prijavu ostvaruju kandidati koji ispunjavaju sljedeće uslove / kriterijume:

• kandidati su na osnovnim studijama i očekuje se da će steći diplomu u decembru 2018. godine ili maju 2019. godine; ili
• kandidati su na završnoj godini studija i planiraju da upišu jednogodišnji master program; ili
• kandidati trenutno završavaju svoju prvu godinu dvogodišnjih master studija na fakultetu koji nema veze sa biznisom i imaju manje od dvije godine radnog iskustva;ili
• kandidati su na prvoj godini dvogodišnjeg angažmana u Teach for America i imaju tri godine (ili manje) radnog iskustva;
• posvećeni su kada je u pitanju lični i profesionalni razvoj;
• pokazuju dobar akademski potencijal i posjeduju dobre analitičke vještine;
• spremni su da preuzmu inicijativu i imaju dobre liderske vještine;
• posjeduju dobre intelektualne, analitičke vještine i odlikuje ih optimizam i energičnost;
• posjeduju kvalitete dobrog timskog igrača.

NAČIN PRIJAVE

Prijave se podnose elektronskim putem. Potrebno je popuniti onlajn prijavni obrazac na: Prijavni obrazac.

ROK ZA PRIJAVU:

Prijave su u toku.

VIŠE INFORMACIJA

Kompanija McKinsey osnovana je 1964. godine. Kompanija ima svoja predstavništva širom svijeta i posluje na globalnom nivou, pružajući svojim klijentima kako kvantitativne, tako i kvalitativne usluge u oblasti menadžmenta.

Detaljnije: McKinsey program stažiranja u oblasti poslovne analize

Please follow and like us: