Master stipendija Nottingham univerziteta

Univerzitet Nottingham u Maleziji dodjeljuje stipendije za master studije za razvojna rješenja svim studentima koji smatraju da imaju potencijal da ostvare napredak u razvoju svojih zemalja.

Pravo na prijavu ostvaruju studenti koji potiču iz zemalja u razvoju i zemalja Trećeg svijeta, a žele da upišu master studije iz oblasti nauke, tehnologije i obrazovanja. Studenti koji namjeravaju da se prijave za pomenutu stipendiju moraju: posjedovati bezuslovno pismo ponude, kao i da prihvate ponudu plaćanjem 1.000 američkih dolara, biti sposobni da plaćaju troškove života tokom trajanja studija, da imaju najmanje jednu godinu radnog iskustva nakon završenih redovnih studija i da namjeravaju da pohađaju nastavu u trajanju studija. Studenti koji trenutno pohađaju nastavu na redovnim studijama nemaju pravo da se prijave. Prijave se vrše elektronskim putem. U okviru univerzitetskog kampusa su dostupni i neki od sljedećih kurseva: hemijski inženjering, građevinarstvo, mašinstvo, računarstvo i informatika, liderstvo i menadžment i drugi.

Krajnji rok za prijavu je 13. oktobar 2017. godine.

Za više informacija, posjetite: http://www.nottingham.edu.my/Study/Fees-and-Scholarships/Scholarships/sponsor-information/DevelopingSolutions.aspx?fref=gc&dti=1280986168594259

Please follow and like us: