Ljetnja škola stranih jezika za srednjoškolce

Ljetnja škola stranih jezika pruža priliku svim srednjoškolcima da tokom ljeta provedu dvije nedjelje u prijestonici Srbije. Oni će moći na potpuno nov način da upoznaju Beograd, druže se sa vršnjacima iz cijele Srbije, Crne Gore, Republike Srpske i dijaspore, ali i da usavrše svoje znanje stranog jezika.
Ljetnju školu organizuje Obrazovni sistem EQUILIBRIO, i to već desetu godinu zaredom, kao lider u obrazovanju djece, omladine i odraslih iz domena stranih jezika.

Program ljetnje škole stranih jezika za srednjoškolce osmišljen je tako da će se u toku prijepodneva držati intenzivni kurs stranog jezika po izboru (u zavisnosti od toga za koji jezik se kandidati opredijele – engleski, njemački, španski ili italijanski), dok će tokom popodnevna moći da učestvuju u raznim jezičkim radionicama, kulturnim večerima, izletima, sportskim aktivnostima, upoznati grad Beograd, i sve to uz druženje sa vršnjacima i uz pratnju licenciranih turističkih vodiča.
Cijena ljetnje škole je 149 eura.
Sve detaljnije informacije moguće je dobiti kod koordinatora ljetnje škole u Obrazovnom sistemu EQUILIBRIO:
Danijela Milošević, +381 69/31 22 253 (10 – 16h)
Prijave za ljetnju školu 2017. su u toku. Broj mjesta je ograničen.
Možete se prijaviti na EQUILIBRIO Ljetnju školu 2017. tako što ćete popuniti online formular koji se nalazi na linku: http://letnjaskola.com/prijava/

 

Please follow and like us: