mladiinfo

Međunarodna LEAP Summit konferencija u Zagrebu

LEAP, globalni pokret koji sponzoriše Evropska komisija i brojni partneri, poziva mlade ljude da se prijave za Leap Summit trodnevnu konferenciju koja će se održati od 15. do 17. marta 2018. godine u Kongresnom centru u Zagrebu.

OBLAST:

preduzetništvo, biznis

OPIS

Leap Summit je najveća međunarodna konferencija za mlade u jugoistočnoj Evropi i svake godine okuplja oko dvije hiljade mlade lidere iz više od 30 zemalja.
Glavni fokus konferencije je na temama koje se odnose na inovacije, IT i moderne tehnologije, preduzetništvo, razvoj karijere. LEAP Sammit dovodi ljude iz cijelog svijeta na jedno mjesto u cilju zajedničke saradnje kako bi riješili najvažnije probleme i ostvarili promjene u društvu.

Učešće na konferenciji je besplatno. Iako smještaj nije uključen u cijenu LEAP karte, na ovom linku je moguće pronaći poseban popust.
– slušaju predavanja 60 svjetski priznatih govornika iz različitih industrijskih oblasti;
– upoznaju hiljade ljudi iz različitih krajeva svijeta;
– budu dio umrežavanja i steknu priliku za obuke, učestvovanje u radionicama i drugo;
– prisustvuju večernjim zabavama.

USLOVI

Pravo na prijavu ostvaruju mladi preduzetnici, studenti, vođe nevladinih organizacija i svi koji žele da ostvare promjene u društvu.

NAČIN PRIJAVE

Prijave se podnose elektronskim putem. Potrebno je popuniti online prijavni obrazac.

ROK ZA PRIJAVU:

01. mart 2018. godine

VIŠE INFORMACIJA

LEAP je globalni pokret finansiran od strane Evropske komisije koji nastoji da utiče na ljude širom svijeta kako bi se riješili postojeći društveni izazovi.

Detaljnije: Međunarodna LEAP Summit konferencija u Zagrebu

Please follow and like us: