Iskustva: Suzana Stojanović i Ana Čađenović

Suzana Stojanović i Ana Čađenović, ispred NVO Mladiinfo Montenegro provele su deset dana na projektu „B.O.O.M (Because Our Opportunities Matter)” koji je bio održan u Banja Luci.

“Učestvovanje na projektima i seminarima je odlična prilika za mlade ljude širom Evrope, da posredstvom organizacije čiji su član, putuju, prošire svoje iskustvo sa različitim kulturama, komuniciraju na različitim jezicima, i steknu nova iskustva. Na ovom seminaru, koji je sufinansiran od strane Evropske komisije, prisustvovalo je 20 učesnika iz pet zemalja: Austrije, Bosne i Hercegovine, Srbije, Slovenije i Crne Gore”, kazala je Čađenović.

“Predstavljanje svake zemlje na interkulturalnoj večeri, bilo je ispunjeno upoznavanjem novih kultura, dobrom zabavom i druženjem. Ovo je iskustvo za cijeli život, ispunjeno dinamikom, svakodnevnim uzbuđenjima i avanturama, mjesto gdje možete učiti o poslu, komunikaciji, o drugim ljudima, kao i sebi samima, i naravno steći prijatelje za cijeli život”, podijelila je utiske Stojanović.

Please follow and like us: