Mladiinfo Montenegro

Impact Hub iz Bostona traži člana tima

Impact Hub Boston (IHB) raspisuje poziv za radnu/ prodajnu poziciju, kao specijalizovane uloge dijela Impact Hub Boston programa.

Konkretno u ovom slučaju traži se Gifts-that-Do-Good Holiday Market Event ugostitelj koji voli da organizuje događaje u cilju pravljenja svijeta boljim mjestom. Ugostitelji predstavljaju raznovrstan tim profesionalanaca, preduzetnika i osoba koje svojim radom doprinose promjenama u programu koji pomaže timu IHB da nastavi da postoji u zamjenu za pogodnosti punog članstva. Kandidati imaju priliku da budu veze, pomagači, mentori, ambasadori i inspiratori u okviru jedne zajednice. Traži se pronicljiva, pouzdana, pametna, društveno odgovorna osoba koja nema problema da pomaže u logistici i “isprlja ruke” a voli da bude u društvu drugih ljudi.
Gifts That Do Good praznični market je cijenjeni običaj Impact Hub Boston- a gdje ljudi mogu kupiti svrsishodne praznične poklone iz velike ponude Greater Boston proizvođača. Impact Hub za ciljeve ima: da podigne svijest o Impact Hub Boston- u među uticajnim organizacijama, umjetnicima i profesionalcima u Bostonu, da jedan prosječan Bostonac bude u mogućnosti da osjeti socijalni impuls i osjeti sposobnost da može doprinijeti promjenama kroz manje akcije, omogući društveno-odgovornu alternativu generalnom prazničnom konzumerizmu nudeći kupcima mogućnost da biraju smislene poklone iz velike ponude koji doprinose raznim ciljevima, da izgradi veze između Impact Hub Boston- a i organizacija koje imaju slične ciljeve, da traži mjesta gdje su 20- 30 prodavaca, da traži mjesta koja su posjećena od 125-150+ kupaca.
Karakteristike posla su:
• Osmočasovno radon vrijeme u smjeni koja može biti kombinacija virtuelne interakcije ili uživo, sa tim što se uživo radi uzastopno četiri sata,
• Pohađanje mjesečnih okupljanja svih ugostitelja, preko telefona ili uživo,
• Povezivanje sa Hub članovima,
• Biti pozitivan, vješt, proaktivan i imati inspirativni pristup u ispunjavanju misije.
• Pomagati kolegama u pospremanju i slaganju kako bi radno mjesto oslikavalo propragirane vrijednosti,
• Praviti mjesečni izvještaj.
Naredna Host Cohort se pokreće u januaru 2018. Rok za prijave je 13. septembar 2017. Za prijavu treba poslati propratno pismo i biografiju na [email protected] definišući motive za ovu uzbudljivu poziciju i to do srijede, 13.septembra. U naslovu mejla treba napisati naziv pozicije “Gifts That Do Good Market Events Host” a kandidati koji uđu u uži krug biće pozvani da predaju projektni predlog.
Više informacija se mogu naći na: https://impacthubboston.net/about-us/?fref=gc&dti=1280986168594259

Please follow and like us: