mladiinfome

Potreban izvršni direktor Grassroot Project organizaciji

Grassroot Project, neprofitna organizacija iz Vašingtona, objavljuje konkurs za prijem na radnu poziciju izvršnog direktora u kancelarijama organizacije u Vašingtonu.

 

OBLAST:

 

menadžment

 

OPIS

 

Izvršni direktor će pružiti ukupno strateško vođstvo TGP-u, biti odgovoran za dizajniranje i uspostavljanje ambiciozne strategije prikupljanja sredstava i upravljaće svakodnevnim operacijama organizacije. Odabrani kandidat će nadgledati direktora programa TGP-a i TGP-ove računovodstvene i knjigovodstvene izvođače. Takođe će upravljati godišnjim budžetom i svakodnevnim finansijskim operacijama.

Uspješni kandidat će imati konkurentnu platu koja se određuje na osnovu iskustva, kao i brojne beneficije u obliku zdravstvenog osiguranja, plaćenog bolovanja / odmora i pristupa teretani.

 

USLOVI

 

Mogu se prijaviti kandidati koji ispunjavaju sljedeće uslove:

– minimum bečelor četvorogodišnja diploma;
– magistarska diploma (poželjna);
– petogodišnje radno iskustvo u relevantnoj oblasti;
– preduzetnička sposobnost i dokazi strateškog razmišljanja i odlučivanja;
– demonstrirana sposobnost privlačenja donatora i / ili prikupljanja sredstva za neprofitne organizacije ili socijalna ulaganja;
– sposobnost povezivanja i inspirisanja programskog osoblja, partnera i donatora TGP-a;
– interesovanje za promociju javnog zdravlja, razvoj mladih i razvoj liderstva univerzitetskih sportista;
– posvećenost ukupnim ciljevima i viziji TGP-a.

 

NAČIN PRIJAVE

 

Prijave se podnose elektronskim putem. Potrebno je dostaviti rezime, propratno pismo (koje dokazuje prethodno ostvarene rezultate kandidata u poslovnom razvoju i / ili resursima) i tri preporuke na e-mail adresu: [email protected]

 

ROK ZA PRIJAVU:

 

Prijave su otvorene do popunjenja radne pozicije.

 

VIŠE INFORMACIJA

 

The Grassroot Project je prva neprofitna organizacija koju su osnovali, inicirali i kojom upravljaju trenutni i bivši NCAA sportisti. TGP koristi platformu za sport i moć sportskih idola studenata za edukaciju, mobilizaciju i inspirisanje mladih da vode zdrav život.

Detaljnije: Potreban izvršni direktor Grassroot Project organizaciji

Please follow and like us: