mladiinfo

Potrebni volonteri u Excellence centru u Palestini

Excellence Center for Education and Training poziva volontere iz čitavog svijeta da se prijave za jedan od volonterskih programa u Palestini.

OBLAST:

ljudska prava, tehnologija, razvoj, medicina, novinarstvo, obrazovanje, itd.

OPIS

Centar organizuje edukativne, kulturne i društvene aktivnosti kako bi međunarodne pripravnike, volontere i studente upoznao sa palestinskom kulturom i tradicijom.

Naknada za učešće u izabranom volonterskom programu iznosi 230 dolara nedjeljno, odnosno 695 dolara mjesečno. Cijena uključuje troškove smještaja, kurs arapskog jezika, doručak i posjete gradu Hebron. U zavisnosti od izabora kandidata, program može trajati od jedne nedjelje do tri mjeseca.

USLOVI

Mogu se prijaviti pojedinci ili grupe iz čitavog svijeta. Kvalifikovani kandidati moraju imati između 18 i 70 godina i odlično znanje engleskog jezika. Posjedovanje akademskih kvalifikacija i znanje arapskog jezika nijesu uslovi za prijavu.

NAČIN PRIJAVE

Prijave se podnose elektronskim putem na email adresu gospodina Rafat Shantir: [email protected] Predmet e-poruke mora biti naslovljen sa: “Volunteer In Palestine”. U svojoj poruci kandidat mora naznačiti da želi da dobije prijavni obrazac.

ROK ZA PRIJAVU:

Prijave su stalno otvorene.

VIŠE INFORMACIJA

Excellence centar za usluge obrazovanja i osposobljavanja osnovan je 2011. godine kao inicijativa mladih za pružanje obrazovnih usluga raznolikoj grupi međunarodnih i palestinskih zajednica.

Detaljnije: Potrebni volonteri u Excellence centru u Palestini

Please follow and like us: