„EKONOMSKI POLOŽAJ MLADIH CRNE GORE“

Pozivaju se svi zainteresovani da prisustvuju okruglom stolu  na temu: „Ekonomski položaj mladih Crne Gore – predstavljanje rezultata istraživanja i institucionalne podrške“ koji će se organizovati 28. aprila u prostorijama PR centra (Bulevar Josipa Broza 23A, Stari Aerodrom) u Podgorici sa početkom u 11h.

Cilj okruglog stola je informisati omladinske strukture (NVO, studentske i učeničke parlamente, podmlatke sindikata i političkih partija, omladinske klubove…) sa rezultatima istraživanja koje sprovodimo već drugu godinu zaredom kao i Indeksom učešća mladih u odlučivanju vezanom za ekonomsku, političku i društvenu sferu, s jedne strane, te sa druge, sa institucionalnom podrškom ekonomskom osnaživanju mladih Crne Gore.

Pored Fondacije Ana i Vlade Divac iz Srbije i NVO Prima iz Crne Gore, partneri koji sprovode projekat su i: Partners iz Albanije; Asocijacija za obrazovanje MLADIINFO INTERNATIONAL iz Makedonije i Fondacija volontera zajednice iz Turske.

Zbog ograničenog broja mjesta potrebno je da  potvrdite svoje učešće putem e-maila: [email protected] najkasnije 27. aprila do 16 časova.

Please follow and like us: