mladiinfo

Druga NetWork konferencija u Podgorici

Druga po redu NetWork konferencija u organizaciji Weon kompanije održaće se 13. i 14. oktobra u Hotelu Hilton u Podgorici.

OBLAST:

poslovna primjena digitalne transformacije

OPIS

Ove godine, nastupaju vodeći eksperti svjetske digitalne scene, predstavnici velikih kompanija kao što su između ostalih Google i Deutsche Telekom .
Učesnici će imati jedinstvenu priliku da uče iz iskustva najboljih i saznaće sve o globanim trendovima savremenog marketinga i kako se mogu primijeniti na domaćem tržištu. Otkriće koje benefite donose inovacije i digitalna transformacija poslovanja.
Ove godine učesnici će između ostalog saznati:
• Kako da iskoristite mogućnosti digitalne transformacije na domaćem tržištu? (Erik Meijer, Deutsche Telekom)
• Kako provjeriti sebe i konkurenciju uz pomoć Google AdWords-a? (Miroslav Varga, Escape studio)
• Kako se uspešno sarađuje sa influenserima? (Melanie Martins, travel blogger, influenser)
• Kako digital marketing utiče na potrošačko iskustvo kroz omni – kanale? (Biljana Savić, Lacoste)

USLOV

NetWork konferencija je namijenjena srednjim i velikim kompanijama, kao i preduzetnicima koji se žele informisati o savremenim inovacijama i transformacijama poslovanja.

NAČIN PRIJAVE

Prijaviti se možete onlajn popunjavanjem formulara u zavisnosti da li ste pravno ili fizičko lice. Prijavni formular nalazi se na zvaničnom sajtu NetWork konferencije. Cijena podrazumijeva akreditaciju, ručak, kafe pauze, poklon paket kao i NetEork koktel. Cijena ne obuhvata prevoz i smještaj.

ROK ZA PRIJAVU

12.10.2017. do ponoći.

VIŠE INFORMACIJA

“NetWork“ je crnogorska veza sa regionalnom internet zajednicom za one koji žele da se bave internetom a ne da se internet bavi njima.
Detaljne informacije možete naći na sajtu:

Konferencija “NetWork”

Please follow and like us: