www.mladiinfo.me

Stažirajte u CRCC Asia kompaniji u Japanu

CRCC Asia kompanija raspisuje konkurs za pripravnički program koji je namijenjen studentima iz svih zemalja koji žele da steknu profesionalno iskustvo u izabranom poslovnom sektoru kompanije u Japanu.

OBLAST:

arhitektura, nekretnine, biznis, inženjering, finansije i računovodstvo, informacione tehnologije, pravo, ugostiteljstvo, logistika, marketing, mediji i kreativne industrije, turizam, medicina

OPIS

CRCC Asia dvomjesečni program stažiranja ima za cilj da podrži studente i obezbijedi im program stažiranja. Uspješni kandidati će imati priliku da budu dio japanske kulture, istorije i biznisa i da nauče osnovne vještine u najuzbudljivijim i važnim industrijskim sektorima.

U okviru programa, kandidatima će biti obezbijeđen smještaj i primiće naknadu za osnovne troškove izdržavanja. Pored navedenog, program uključuje i razne događaje umrežavanja, kulturne aktivnosti i druge pogodnosti.

Kotizacija za učešće u programu stažiranja iznosi 5,685 dolara, ne uključujući troškove osiguranja i putovanja. Moguće je ostvariti određene popuste u slučaju finansijske potrebe.

USLOVI

Mogu se prijaviti međunarodni studenti koji pohađaju akademski program za sticanje diplome na akreditovanom univerzitetu. Program je namijenjen određenom broju zemalja, među kojima su i zemlje Balkana.

NAČIN PRIJAVE

Kandidati se mogu prijaviti elektronskim putem preko zvaničnog sajta CRCC Asia programa. Potrebno je dostaviti popunjen online prijavni obrazac.

ROK ZA PRIJAVU:

Prijave su u toku.

VIŠE INFORMACIJA

CRCC Asia pruža programe usavršavanja, studija i putovanja. Kao organizator vodećih međunarodnih programa stažiranja, organizacija sarađuje sa više od 600 kompanija u Pekingu, Šangaju, Šenzenu, Tokiju, Ho Či Min i Mančesteru kako bi studentima i diplomcima pružili priliku da unaprijede svoj lični i profesionalni razvoj u dinamičnom, međunarodnom okruženju.

Programi CRCC Asia omogućavaju učesnicima da dobiju uvid u globalnu poslovnu kulturu, susreću industrijske vođe i grade poslovne mreže.

Detaljnije: Stažirajte u CRCC Asia kompaniji u Japanu

 

Please follow and like us:

Comments are closed.