mladiinfo

Coloplast Global Graduate program obuke za studente

Coloplast kompanija iz Danske poziva inostrane studente da se prijave za trogodišnji Coloplast Global Graduate program i steknu priliku za razvijanje profesionalnih vještina u poslovnim jedinicama te kompanije u Danskoj.

OBLAST:

profesionalno usavršavanje: biznis, finansije, inženjering

OPIS

Coloplast Global Graduate Program je trogodišnji program namijenjen studentima koji žele da započnu svoju karijeru. 12 odabranih kandidata će biti dio dva intenzivna rotaciona programa u trajanju od po 18 mjeseci – jedan u kućnoj bazi i drugi u sjedištu Coloplast kompanije u Danskoj. Program pruža priliku svršenim studentima da razviju svoje vještine na stvarnim poslovima u različitim poslovnim oblastima.

Kao dio programa, stažisti će učestvovati u prilagođenim seminarima o razvoju i imati pristup redovnim pregledima performansi, koji su dizajnirani da im pruže snažnu osnovu za buduće globalne liderske uloge. Nakon završetka Global Graduate Programa, očekuje se da će najuspješniji kandidati nastaviti sa stalnim ugovorom u Coloplast kompaniji.

Programom je obezbjeđena konkurentna plata, kao i smještaj i podrška za vizu. Za dodatna pitanja o kompenzaciji i beneficijama, kandidati se mogu obratiti na: [email protected]

USLOVI

Pravo na prijavu ostvaruju kandidati koji ispunjavaju sljedeće uslove:

• kandidati su skoro diplomirali u oblasti biznisa, finansija ili inženjeringa;
• imaju odlične akademske izvještaje;
• ambiciozni su i orijentisani ka rezultatima;
• fleksibilnost i želja za radom i životom u inostranstvu;
• interesovanje za misiju kompanije;
• tečno znanje engleskog jezika.

NAČIN PRIJAVE

Prijave se podnose elektronskim putem. Potrebno je odabrati jedan od ponuđenih programa i popuniti onlajn prijavu na: Prijavni obrazac.

ROK ZA PRIJAVU:


7. januar 2018. godine

VIŠE INFORMACIJA

Kompanija Coloplast razvija proizvode i usluge koji olakšavaju život osobama sa vrlo ličnim i privatnim zdravstvenim stanjima. Kompanija blisko sarađuje sa ljudima koji koriste njihove proizvode i pronalazi odgovarajuća rješenja koja služe njihovim potrebama.

Detaljnije: Coloplast Global Graduate program obuke za studente

Please follow and like us: