mladiinfo

Biznis seminar o internet marketingu u Podgorici

Agencija Advantage će održati četvrti ImPRove Business seminar 30. novembra u hotelu Ramada, Podgorica. Tema ovogodišnjeg seminara je “Internet marketing-neka Google radi za vas”, a glavni predavač je Miroslav Varga, najstariji GCT (Google Certified Trainer) u Google Adriatics regiji.

 

 

OBLAST:

 

internet marketing

 

OPIS

 

U okviru seminara, učesnici će naučiti kako da ispravno kreiraju svoje oglasne kampanje kroz strukturirani proces i primjere u praksi i saznaće šta je novo u Google-ovom AdWords sistemu koji se ažurira stotinama puta godišnje.

Predavač na seminaru je Miroslav Varga, najstariji GCT (Google Certified Trainer) u Google Adriatics regiji, a možda i na svijetu. Ima iskustvo rada na hiljadama AdWords kampanji. Jedan je od nekolicine u regionu koji posjeduje sve Google AdWords i Google Analytics certifikate.

Varga će govoriti o tome kako je internet promijenio čovjeka, o mogućnostima internet marketinga, postavljanju Google AdWords kampanje u pretraživaču, kao i o tome koji se podaci mjere.
Naknada za učešće u seminaru iznosi 128 eura, dok za studente i nezaposlena lica (uz potvrdu) iznosi 78 eura ukoliko se prijave do desetog novembra. Kotizacija obuhvata kafu, ekspertsko predavanje, ručak i kafe pauzu, certifikat o odslušanom seminaru i elektronski materijal sa seminara.

 

USLOVI

 

Mogu se prijaviti svi koji žele unaprijediti svoj posao i/ili povećati prihode od prodaje. Seminar je namijenjen:

– menadžerima marketinga koji bi htjeli iskoristiti Google alate internet marketinga u svojim kompanijama;
– zaposlenima u prodaji i marketingu;
– vlasnicima i direktorima malih i srednjih preduzeća;
– budućim i sadašnjim preduzetnicima;
– studentima (ekonomije, menadžemeta, računara).

 

NAČIN PRIJAVE

 

Prijave se podnose elektronskim putem. Potrebno je popuniti online prijavni obrazac na: http://www.improve.co.me/prijava.html . Aplikanti će dobiti potvrdu o prijemu prijave putem email-a. Ukoliko ne dobiju, mogu kontaktirati organizatora na broj telefona +382 67 445 936 ili na email adresu: [email protected]

 

ROK ZA PRIJAVU:

 

Prijave su otvorene do popunjenja mjesta.

 

VIŠE INFORMACIJA

 

Agencija Advantage je osnovana od strane tima kreativnih i mladih profesionalaca, a bavi se organizovanjem raznih događaja, seminara i projekata.

Detaljnije: http://www.improve.co.me/o-seminaru.html.

Please follow and like us: